City Unity College

Εκπαιδευτικό Ίδρυμα
  • INBOUND MARKETING

Το City Unity College είναι ένα νεοσύστατο κολλέγιο το οποίο λειτουργεί από το 2018 στην καρδιά της Λευκωσίας. Προσφέρει περισσότερα από 25 αναγνωρισμένα προγράμματα με καταρτισμένους ακαδημαϊκούς αλλά και τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάσεις. Το City Unity College παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στην εκπαίδευση σε άτομα που επιθυμούν να σπουδάσουν σε ένα κολλέγιο που αγκαλιάζει την ποικιλομορφία, προσφέρει μία παγκόσμια προσέγγιση στις ανάγκες της αγοράς, και ταυτόχρονα, επιτρέπει στους φοιτητές του να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν κριτική σκέψη. 

Αυτή είναι η φιλοσοφία του City Unity College και αυτό ακριβώς είδαμε από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας με τον κ. Ηλία Φιλίππου, Διευθύνοντα Σύμβουλο του οργανισμού. Ένα τέτοιο καινοτόμο κολλέγιο χρειάζεται τους κατάλληλους πόρους και γνώσεις για να κάνει ευρέως γνωστή τη μοναδικότητα που το χαρακτηρίζει αλλά και να ενημερώσει τον κόσμο για τα προσφερόμενα διπλώματα, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα. Στο σημείο αυτό αναλάβαμε εμείς, αφού αναπτύξαμε και εφαρμόσαμε μία ολοκληρωμένη στρατηγική Inbound Marketing που θα εξυπηρετούσε καλύτερα τις ανάγκες του πελάτη μας.   

 

CITY UNITY COLLEGE Inbound Marketing

Όταν πρόκειται για ένα νέο οργανισμό, η δημιουργία brand awareness είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη του. Αυτό ήταν το πρώτο και κύριο συμπέρασμα μας όταν έγινε η πρώτη επαφή με το City Unity College. Μετά από έρευνα και ανάλυση που έγινε όσον αφορά τις συνθήκες της αγοράς, ετοιμάσαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο για τις προκλήσεις, τους στόχους, τις προτεινόμενες υπηρεσίες και τη στρατηγική που χρειαζόταν να ακολουθήσουμε. Προτεραιότητά μας ήταν να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του πελάτη μας, και παράλληλα, να μεταφέρουμε το σωστό μήνυμα, στο σωστό κοινό, τη σωστή στιγμή. 
 

Στόχοι 

  • Αύξηση brand awareness

  • Προσέλκυση νέων leads 

  • Ενημέρωση για τα υψηλής ποιότητας προγράμματα που προσφέρονται

Με βάση τους στόχους, η ομάδα μας ανέπτυξε τη στρατηγική inbound marketing προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη. 

 

Dp-web continent-CityU–Growth

 

Δημιουργία Landing Page

Σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε ένα landing page στο οποίο οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούσαν να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα του City Unity College, αλλά και να μάθουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα προσφερόμενα προγράμματα. Επίσης, υπήρχε η δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμό με σκοπό τη διεκδίκηση υποτροφίας. Το landing page είναι λειτουργικό, φιλικό προς τον χρήστη, ταιριάζει στη φιλοσοφία του κολλεγίου, και επικοινωνεί τα επιθυμητά μηνύματα με την παροχή μόνο των απαραίτητων πληροφοριών.

 

Dp-web continent-CityU–landing page

 

Social Media Management 


Στην περίπτωση αυτή, το πλάνο στα social media λειτουργεί ως ένας υποστηρικτικός, αλλά εξίσου σημαντικός τρόπος διαφήμισης στο διαδίκτυο. Δημιουργήσαμε το στοχευμένο κοινό  (target audience) στο Facebook, Instagram και LinkedIn, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά των διπλωμάτων, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων που προσφέρονται, αλλά και τη μοναδική πρόταση αξίας (unique value proposition) του κολλεγίου. Φροντίσαμε έτσι ώστε το περιεχόμενο να συνάδει με την ταυτότητα του Κολλεγίου και της εκάστοτε πλατφόρμας προώθησης. Μέσα σε ένα μόνο μήνα, καταφέραμε να έχουμε 1.04 εκατομμύρια impressions, ενώ περισσότερα από 35 χιλιάδες άτομα έγιναν engaged με το περιεχόμενο στις σελίδες των κοινωνικών δικτύων (π.χ. reactions, comments, shares κλπ.).

 

 

Dp-web continent-CityU–Social Media Management

 

Google Ads Pay-per-click Campaigns

Οι διαφημίσεις στη Google διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη στρατηγική, καθώς ανακατευθύνουν τους χρήστες στο landing page αλλά και τον ιστότοπο του Κολλεγίου - www.cityu.ac.cy. Η καμπάνια στα Google Ads αποτελείται από διαφημίσεις σε Google Search, Google Display και Google Video. Η ποικιλία σε λέξεις-κλειδιά που έχουμε στη διάθεση μας, μας έδωσε την ευκαιρία να σχεδιάσουμε διαφημίσεις τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Έτσι, αναπτύξαμε customized ads με σκοπό να αναδειχθούν τα κύρια χαρακτηριστικά των προγραμμάτων σε επίπεδο διπλώματος, προπτυχιακό και μεταπτυχιακό που προσφέρονται στο City Unity College. Μέσα σε ένα μήνα, 3 εκατομμύρια χρήστες είδαν τις διαφημίσεις, περισσότεροι από 6 χιλιάδες νέοι χρήστες επισκέφθηκαν το landing page αλλά και την κύρια ιστοσελίδα, ενώ ο συνολικός αριθμός προβολής των διαφόρων σελίδων εκτοξεύθηκε στις 11 χιλιάδες. 

 

 

Dp-web continent-CityU–Google Ads

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ