Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Εργαστηρίων Κύπρου-ΣΔΙΕΚ

  • ΛΟΓΟΤΥΠΑ
  • WEB DESIGN

Ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Εργαστηρίων Κύπρου - ΣΔΙΕΚ ιδρύθηκε το 2022, με σκοπό να γίνει ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των κλινικών εργαστηρίων του νησιού, αλλά και η κοινή φωνή που θα προωθεί τα συμφέροντα των επιχειρήσεων-μελών του με συγκροτημένη στρατηγική. Κύριοι γνώμονες του Συνδέσμου είναι η προαγωγή της διαπίστευσης και η συνεχής παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας από όλα τα Μέλη του.

 

Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Εργαστηρίων Κύπρου (ΣΔΙΕΚ) | Εταιρική ταυτότητα & Ιστοσελίδα

 

Ο ΣΔΙΕΚ εμπιστεύτηκε την ομάδα μας, αρχικά για τη δημιουργία της εταιρικής του ταυτότητας και ακολούθως, για τον σχεδιασμό και ανάπτυξη της ιστοσελίδας του η οποία θα αποτελέσει τη βασική παρουσία του Συνδέσμου στο διαδίκτυο.

 

Προκλήσεις/Στόχοι

  • Δημιουργία μίας εταιρικής ταυτότητας πλήρως προσαρμοσμένης στις ανάγκες και στις αξίες του Συνδέσμου

  • Δημιουργία μίας εύχρηστης ιστοσελίδας με ενημερωτικό χαρακτήρα 

  • Ενσωμάτωση ενός ξεκάθαρου call to action (CTA) στην ιστοσελίδα

 

Παρεχόμενες Υπηρεσίες 

α) Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας

Η ομάδα μας άκουσε προσεκτικά τις πληροφορίες που δόθηκαν από τον πελάτη σχετικά με το όραμα, τις ανάγκες και τις αξίες του Συνδέσμου και τις αξιοποίησε ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει την ανάλογη εταιρική ταυτότητα - επιλογή χρωμάτων, σχεδιασμός λογοτύπου, προσαρμογή σε εταιρικό προωθητικό υλικό κλπ. Τα χρώματα που επιλέγθηκαν, συγκεκριμένα, το μπλε χρώμα εμπνέει αξιοπιστία και εμπιστοσύνη, ενώ το μωβ χρώμα χρησιμοποιείται κυρίως για σκοπούς έμφασης.

 

Branding Image 1 - logo

 

Branding Image 3 - letterhead

 

β) Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδας

Η ομάδα της Darkpony, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του πελάτη, δημιούργησε μία ιστοσελίδα η  οποία έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και είναι φιλική προς τον χρήστη, ώστε να μπορεί ο κάθε επισκέπτης να βρίσκει εύκολα τις πληροφορίες που χρειάζεται. Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί κυρίως γύρω από την προτροπή/call to action για εγγραφή νέων μελών. Επιπλέον, ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να αντικατοπτρίζει πλήρως την εταιρική ταυτότητα (brand identity) του Συνδέσμου - λογότυπο, χρωματικοί συνδυασμοί κλπ.

 

Dp-web content-sdiek–landing page
 
 
 
Dp-web content-sdiek–landing page-responsive

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ