Europa Donna Κύπρου

 • ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
 • WEB DESIGN

Η Europa Donna Κύπρου είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, μέλος της Ομοσπονδίας Europa Donna που ιδρύθηκε το 1994 σε συνεργασία με άλλες 47 χώρες-μέλη της Ευρώπης, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και τη βελτίωση των υπηρεσιών καρκίνου του μαστού. 

Το 2002 ο διεθνής οργανισμός άνοιξε τις πόρτες του στους Κύπριους ασθενείς και τις οικογένειές τους, προσφέροντας δωρεάν προγράμματα και υπηρεσίες στήριξης. Από τότε ο οργανισμός εργάζεται σκληρά όσο αφορά την προώθηση της σημαντικότητας της έγκαιρης διάγνωσης και της χρηματοδότησης επιστημονικής έρευνας της ανίατης αυτής αρρώστιας. 

Παράλληλα, η ομάδα της Europa Donna Κύπρου μέσα από τη διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων, εκστρατειών και πορείων, διεκδικεί την πρόσβαση των καρκινοπαθών στα διάφορα κέντρα λήψης αποφάσεων και την παροχή βέλτιστης θεραπείας σε συνεργασία με ευρωπαϊκούς και άλλους εθνικούς φορείς.

EUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ | Πορεία με τις ροζ φιγούρες 2022 | Landing Page

 

Η Europa Donna Κύπρου, ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες της ομάδας μας ως προς τη διαχείριση των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προχώρησε σε περαιτέρω συνεργασία με τη Darkpony για τη δημιουργία ενός Landing Page. 

Η σελίδα σχεδιάστηκε με στόχο την ενημέρωση του κοινού αναφορικά με τη διοργάνωση της Πορείας Με Τις Ροζ Φιγούρες 2022.

 

Στόχοι

 • Ενημέρωση του κοινού για τη διοργάνωση της Πορείας Με Τις Ροζ Φιγούρες 2022 

 • Διάδοση του φετινού μηνύματος - ‘’Δικαίωμα στη Λήθη’’ για όλα τα άτομα με εμπειρία καρκίνου

 • Παρότρυνση συμμετοχής του κοινού στην πορεία 

 • Παρακίνηση στήριξης το μηνύματος

 

Dp-web content-europa-donna-landing

 

Σχεδιασμός και Δημιουργία Landing Page

Το landing page δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση και συμμετοχή του κοινού στην Πορεία Με Τις Ροζ Φιγούρες 2022. 

Η σελίδα σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα brand guidelines, π.χ. χρώματα και στοιχεία, όπως η ροζ γυναικεία φιγούρα, η ροζ κορδέλα κλπ. Την ίδια ώρα, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο φετινό μήνυμα, δηλ. το ‘’Δικαίωμα στη Λήθη’’ - το δικαίωμα κάθε ατόμου με εμπειρία καρκίνου να συνεχίσει στη ζωή του χωρίς διακρίσεις και με πρόσβαση σε ασφαλιστικές καλύψεις και χρηματοπιστωτικές διευκολύνσεις.

 

Dp-web content-Unicaf–landing page

 

Επίσης τοποθετήσαμε CTAs (χαρακτηριστικά κουμπιά/φράσεις) σε καίρια σημεία της σελίδας για να τραβήξουμε την προσοχή των επισκεπτών και να τους παροτρύνουμε να υποστηρίξουν την εκστρατεία.

 

 • Κουμπί που οδηγεί τους χρήστες στο λουλούδι του λωτού - το σύμβολο της καμπάνιας

Dp-web content-europa-donna-landing-1

 

 • Ενότητα Χρηματικής Εισφοράς

Dp-web content-europa-donna-landing– 3

 

 • Το λουλούδι του λωτού με δυνατότητα κλικ (clickable)

Dp-web content-europa-donna-landing-2

 

Πέραν από τη δημιουργία και το σχεδιασμό του Landing Page, η ομάδα της Darkpony στήριξε έμπρακτα την εκστρατεία περπατώντας στην #ΠορείαΜεΤιςΡοζΦιγούρες2022.

Dp-web content-europa-donna – landing page

 

EUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ | Διαχείριση Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης | Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

 

Η Darkpony με αφορμή τα 20 χρόνια προσφοράς της Europa Donna Κύπρου στο κοινό, αποφάσισε να στηρίξει το έργο του Οργανισμού, παρέχοντας υπηρεσίες διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που εμπίπτει στα πλαίσια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. 

Από τον Μάιο του 2022, η ομάδα Digital Marketing της εταιρείας μας, διαχειρίζεται τους λογαριασμούς της Europa Donna Κύπρου στα κοινωνικά δίκτυα, με βάση την στρατηγική επικοινωνίας και προβολής της ταυτότητας του Οργανισμού στον ψηφιακό κόσμο. 

 

Στόχοι

 • Ενδυνάμωση του Brand της Europa Donna Κύπρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης / Ενίσχυση του Brand Engagement μεταξύ των χρηστών 

 • Βελτίωση της διαδικτυακής παρουσίας του οργανισμού

 • Διαδικτυακή ενημέρωση σχετικά με τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του οργανισμού

 • Αύξηση της συμμετοχής του κοινού στις εκδηλώσεις 

 

Διαχείριση Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media) 

Η ομάδα μας έχοντας μελετήσει το brand της Europa Donna Κύπρου, χάραξε μια στρατηγική επικοινωνίας, βασισμένη στην ταυτότητα, στις αξίες και στα ιδανικά που αντιπροσωπεύει ο Οργανισμός.

 

Προβάλουμε τα Δωρεάν Προγράμματα που προσφέρει στους καρκινοπαθείς

Dp-web content-europa-donna-social – 2

 

Ενημερώνουμε το κοινό για τη διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων

Dp-web content-europa-donna-social – 1

 

Γιορτάσαμε μαζί τα 20 Χρόνια Ανιδιοτελούς Προσφοράς

Dp-web content-europa-donna-social – 3

 

Περπατήσαμε μαζί στην #ΠορείαΜεΤιςΡοζΦιγούρες2022

Κάθε χρόνο η Europa Donna Κύπρου διοργανώνει μια από τις πιο μεγάλες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις -  την Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες. Ο κόσμος χύνεται στους κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας, ντυμένος στα ροζ, με μοναδικό σκοπό - τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών με καρκίνου του μαστού και των ωοθηκών. Φέτος ο οργανισμός διεκδικεί το ‘’Δικαίωμα στη Λήθη’’ - το δικαίωμα κάθε ατόμου με εμπειρία καρκίνου να προχωρήσει στη ζωή του, χωρίς διακρίσεις, έχοντας πρόσβαση σε ασφαλιστικές καλύψεις και χρηματοπιστωτικές διευκολύνσεις. 

Πέραν από τις δημοσιεύσεις στα social media του οργανισμού, η ομάδα της Darkpony δημιούργησε και μια σελίδα εκδήλωσης - Event Page στο Facebook. Σκοπός ήταν η ανακοίνωση της εκδήλωσης αλλά και η παρακίνηση του κόσμου να συμμετάσχει στην φετινή Πορεία, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από δύο χρόνια, ένεκα της πανδημίας. 

 

Αποτελέσματα

Dp-web content-europa-donna-social – 4 GR

 

Dp-web content-europa-donna-social – 5 - GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ