ΚΛΙΝΙΚΑ ΧΗΜΕΙΑ ΤΥΜΒΙΟΣ

  • INBOUND MARKETING

Τα Κλινικά Χημεία Τύμβιος αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα Χημεία στην Κύπρο ενώ έχουν 40 χρόνια εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα. Τα Κλινικά Χημεία Τύμβιος έχουν ως κύριο γνώμονα των δραστηριοτήτων τους την άρτια και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους. Γι’ αυτό το λόγο, συνεχώς μεριμνούν για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών. Στην πορεία των χρόνων, έχουν δημιουργήσει συνολικά 6 εργαστήρια σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό και πρόσφατα, έχουν ενταχθεί στο νεοσυσταθέν Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓΕΣΥ). Τα Χημεία Τύμβιος στελεχώνονται με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό που είναι σε θέση να διεξάγει εργαστηριακές, αιματολογικές και άλλες συναφείς εξετάσεις, με ακρίβεια και επαγγελματισμό. Τα Χημεία Τύμβιος, έχοντας αντίληψη των ιδιαίτερων συνθηκών που μπορεί να αντιμετωπίζει μερίδα των πελατών τους, έχουν εντάξει στις υπηρεσίες τους την κατ΄οίκον αιμοληψία και την αιμοληψία στο χώρο εργασίας.

ΚΛΙΝΙΚΑ ΧΗΜΕΙΑ ΤΥΜΒΙΟΣ Inbound Marketing

Στην εποχή του διαδικτύου και της ψηφιακής ενημέρωσης, η ψηφιακή παρουσία των επιχειρήσεων είναι πολύ σημαντική. Και γι αυτό χαιρόμαστε που ο Δρ Χάρης Τύμβιος επέλεξε την ομάδα της Darkpony για να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη ψηφιακή παρουσία για τα Κλινικά Χημεία Τύμβιος. Σε συνεργασία με τον πελάτη, καθορίσαμε τους στόχους ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την απαιτούμενη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ. 

Στόχοι 

  • Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της εταιρικής ταυτότητας

  • Προσέλκυση νέων  πελατών

  • Δημιουργία αλληλεπίδρασης των χρηστών στα ψηφιακά μέσα της εταιρείας 

  • Στοχευμένη ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες 

Με προσήλωση στους στόχους, η ομάδα μας εφάρμοσε τη στρατηγική του Inbound Marketing (Εισερχόμενου Μάρκετινγκ).

 


Δημιουργία Landing Page (‘’Σελίδα προσγείωσης’’)

Η landing page σ’ αυτή την περίπτωση λειτουργεί σαν μία ιστοσελίδα, αφού συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες που αφορούν τα Κλινικά Χημεία Τύμβιος και τις δραστηριότητες τους. Είναι απλή και εύκολη στην πλοήγηση, καθιστώντας την έτσι φιλική προς τον χρήστη. 
Η landing page αποτελεί τον πυρήνα της στρατηγικής αφού όλες οι ψηφιακές ενέργειες ψηφιακού μάρκετινγκ (π.χ. αναρτήσεις και διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) έχουν ως στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας της σελίδας.

 

Landing Page responsive


Διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης των Χημείων

Δημιουργήσαμε μια δομημένη στρατηγική, προχωρώντας με τις ακόλουθες ενέργειες: α) διαμόρφωση μηνιαίου πλάνου με προγραμματισμένες αναρτήσεις και διαφημίσεις και β) διασφάλιση της παρουσίας της εταιρικής ταυτότητας στη δημιουργία του περιεχομένου και των εικαστικών. Ως αποτέλεσμα, επιτεύχθηκε σημαντική αύξηση της αλληλεπίδρασης των χρηστών και  αύξηση του κοινού που ακολουθεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Χημείων.
 

Tymvios Social Media


Εφαρμογή Στοχευμένων Διαφημίσεων Google (Google Ads)

Η ομάδα μας συμπεριέλαβε στη γενικότερη στρατηγική, τις στοχευμένες διαφημίσεις της Google. Συγκεκριμένα, αξιοποιήσαμε τις Διαφημίσεις Προβολής (Display Ads) για να ενισχύουμε την αναγνωρισιμότητα της εταιρικής ταυτότητας, με προώθησή της σ’ ένα ευρύ κοινό και τις Διαφημίσεις Αναζήτησης (Search Ads) για να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα της Εταιρείας.

 

Tymvios Google Ads


Σχεδιασμός Ηλεκτρονικού Ενημερωτικού Δελτίου (Email Newsletter)

Δημιουργήσαμε ένα προσεγμένο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο προσαρμοσμένο στις ανάγκες της Εταιρείας, για να ενισχύσουμε την επικοινωνία με τους πελάτες και συνεργάτες της.
 

Tymvios Newsletter

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ